x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder ARENDAL

CC Cowboys til Arendal

Overview

CC Cowboys-konsert

De folkekjære allsang-rockerne i CC Cowboys står på scenen i Sparebanken Sør Amfi lørdag 19. mars 2022 kl 19!

Konserten er et samarbeid mellom Canal Street og ØIF Arendal.

 

Canal Street og ØIF Arendal inviterer til tidenes største arrangement i Sparebanken Sør Amfi. Konsert med CC Cowboys 19. mars 2022. 

2 500/3 000 billetter à kr. 499,- og 250 Arena-VIP billetter à kr. 895,- (VIP Arena inkl. eget område i hallen, burger og to drikke). Begge billettene inkluderer busstransport til sentrum etter endt konsert. 
Det serveres mat og drikke under hele konserten. 

Dørene åpnes kl. 18.00 for Arena-VIP ellers kl. 19.00 for øvrig publikum. Det blir oppvarmingskonsert med lokale musikk og DJ.

– CC Cowboys er mildt sagt et folkekjært band. En bedre start på dette samarbeidet mellom ØIF Arendal og Canal Street kan man nesten ikke tenkes å få, stråler Mats Aronsen i Canal Street. 

Tigergutt!
For 19. mars står altså CC Cowboys på scenen i Sparebanken Sør Amfi med låter og festvinnere som Tigergutt og Vill, vakker og våt. For å gjøre en lang hitliste tabloid: CC Cowboys ble etablert i 1990 og fikk sin første Spellemannspris samme år. Siden har det vært en del av norsk rock og folkesjela med sine konsereter og slagere.
– At vi nå endelig kan offentliggjøre denne konserten, viser at aktører i og rundt Arendal heier på hverandre. Ikke bare i teorien, men også i praksis. Så er det ekstra gøy at det er CC Cowboys med alle sine slagere som er startskuddet for et langsiktig og godt samarbeid med Canal Street. De leverer alltid helt kanonbra. Dette blir rett og slett en folkefest, mener Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.
– Og du skal på konsert?
– Er du gæren? Selvsagt! stråler en like fornøyd Bruun Hansen.

Samarbeid
For kombinasjonen Sparebanken Sør Amfi, ØIF Arendal, Canal Street, lysten til å skape konsertopplevelser sammen – og ikke minst CC Cowboys i seg selv som trekkplaster, er en treffende og slående kombinasjon, fastslår Aronsen i Canal Street og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i ØIF Arendal.
For det ferske samarbeidet mellom konsert- og festivalarrangøren og en av landets ledende håndballklubber har pågått over lengre tid.
– Vi har begge lenge hatt lyst til å utvide året for gode opplevelser. Det er kaldt i mars og folk skal ikke fryse. Da kom Sparebanken Sør Amfi raskt opp på bordet. Vi i Canal Street og ØIF Arendal er gode til å skape gode og hyggelige opplevelser for folk i Arendal og i distriktet rundt oss. Nå får vi testet ut dette potensialet sammen i Sparebanken Sør Amfi. Her blir 1+1=3. Dette er utrolig kult, sier en strålende fornøyd Mats Aronsen til oifarendal.no.

Smelter sammen
Canal Street-sjefen sier samarbeidet mellom konsert- og festivalaktøren og ØIF Arendal startet for et snaut år siden. ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michaelsen og Aronsen har tidligere samarbeidet med og i ulike prosjekter.
– Tanken er at denne konserten er startskuddet på et samarbeid der vi kan hente opp større artister og band til Sparebanken Sør Amfi fremover. Størrelsen på artister og band avhenger av om hallen blir bygd om, sier Aronsen og sikter til planene som ligger på bordet om å bygge ny turnhall for å frigjøre areal og ekstra publikumsaktivitet til håndballkamper.
– Og konserter som dette. Dette blir bare utrolig spennende, fastslår Mats Aronsen.
Foruten ordinære billetter, legges det opp til eget VIP-område.
– Vi ser starten på et langsiktig og fruktbart samarbeid mellom to institusjoner i Arendal, som sammen skal fylle mulighetene som ligger når vi står sammen. Vi vet at konserter som dette er savnet, sier Bruun Hansen som også trekker frem at to organisasjoner og miljøer som er tuftet på frivillighet forsterker samhold, identietet og muligheter.
– I sommer bisto en rekke av ØIF Arendals faste frivillige oss i Canal Street da vi arrangerte konsert på Bryggebyen. Det var en suksess. Folk trivdes godt sammen da. Nå var det på tide å ta samarbeidet et steg videre.
– Finnes det lignende samarbeid mellom toppklubber og festival- og konsertarrangører som man har hentet inspirasjon og erfaringer fra?
– Slike samarbeid finnes sikkert et sted, men vi kjenner ikke til konkrete eller lignende samarbeidet. Dette samarbeidet har fått en sterk start, avslutter Mats Aronsen.

For det blir garantert allsang, en tigergutt og noe vilt, vakkert og vått i Sparebanken Sør Amfi lørdag 19. mars 2022. Og rått.

PS: Billetter til konserten blir lagt ut i ØIF-appen og på nettsiden i løpet av kvelden! Følg med!

  • Last Updated: 25/10/2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lør d. 19. marts 2022 19:00

See All
CC Cowboys til Arendal
Your Recently Viewed Pages