x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder ARENDAL

Passion for Ocean-festival

Overview

Velkommen til verdens fineste havfestival i Arendal!

Den lokale foreningen Sjøsjukt arrangerer Passion for Ocean-festival i Arendal sentrum, lørdag 27.august fra kl 11-16.

Arrangementet er GRATIS og åpent for alle. Program og aktører lanseres utover mot sommeren.

Bli med på en fantastisk dag fylt med kunnskapsformidling og underholdning, samt en rekke aktiviteter for både store og små! Nyt sommerstemning og god musikk mens du rusler en tur i handlegaten hvor du finner lokale produkter som er snille mot havet. Klapp en sjøstjerne og se i mikroskop i kunnskapscampen, lag kunst av tang, tare og marin forsøpling i kunstcampen, bruk kreativiteten og test ut nye oppfinnelser i innovasjonscampen, og prøv ut spennende aktiviteter både i vann og på land i aktivitetscampen!

På festivaldagen arrangeres også paneldebatt om et havrelatert tema der næringsliv fra blågrønn sektor inviteres til å delta. Mer om dette annonseres på et senere tidspunkt.

Passion for Ocean-festivalen i Arendal er én av fem Passion for Ocean-festivaler som arrangeres i 2022. For mer informasjon om organisasjonen og de ulike festivalene, besøk nettsiden: https://www.passionforoceanfestivalen.no

Har du lyst til å være frivillig på festivalen? Send oss en mail til sjosjukt@gmail.com

Festivalen gjennomføres med støtte fra Handelens Miljøfond, Blått Kompetansesenter Sør og Regionalt Næringsfond Arendal. 

  • Last Updated: 04/08/2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lør d. 27. august 2022 11:00 16:00

See All
Passion for Ocean-festival
Your Recently Viewed Pages