x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder ARENDAL

Susanna & David Wallumrød

Overview

Vakker musikk i duoformat

Duo-formatet har en sterk tradisjon innen jazz, og søskenbarna Susanna og David Wallumrød bidrar til å bygge denne tradisjonen videre. Med en utrolig lydhørhet for hverandre og et spennende og noe uventet repertoar, skaper de magiske stemninger med høy gåsehudfaktor.

Susanna Wallumrød har de to siste tiårene markert seg som en av landets mest spennende vokalister. Med sin unike stil, kan hun skilte med så ulike milepæler som å være representert i mega-tvserien Grey’s Anatomy til å ha blitt utgitt på prestisjetunge ECM. Susanna henter inspirasjon og musikk fra ulike stilarter, epoker og uttrykk, med låtmateriale som spenner fra barokken til pop og rock, med akkompagnement som spenner fra tunge synther til piano og til og med cembalo.

På scenen i kulturhuset har Susanna med seg en av landets mest ettertraktede studio- og sessionmusikere i fetteren David Wallumrød. En kunstner på tangenter og som kan fargelegge ulike musikalske sjangere. Derfor er David å finne på innspillinger og konserter med Knut Reiersrud, Torun Eriksen, Jarle Bernhoft og Bendik Hofseth, for å nevne noen få.

Publikum kan forvente låter av bl.a. Leonard Cohen, Joni Mitchell, Emmylou Harris og Tom Waits samt noen overraskelser.

Susanna Wallumrød – vokal, David Wallumrød – keyboard

Arrangør: Arendal Jazzklubb

  • Last Updated: 18/02/2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

tor d. 20. januar 2022 20:00

See All
Susanna & David Wallumrød
Your Recently Viewed Pages