Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

invalid widget [plugins_social_instagram_user_media] []
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder GRIMSTAD

Kortfilmfestivalen 2023

  • Storgaten 33, Storgata 33, Grimstad
  • +47 37250777
  • 7. juni 2023 - 11. juni 2023
  • (5 Upcoming Dates)
Overview

Ikke gå glipp av årets Kortfilmfestival!

Kortfilmfestivalen er en kort- og dokumentarfilmfestival med konkurranseprogram i norsk og internasjonal kortfilm, norsk dokumentar og musikkvideo.

I tillegg viser vi internasjonale dokumentarer, arrangerer seminarer og work-shops, konserter, båtturer og mange andre spennende filmprogram. Festivalen er en viktig møteplass for unge så vel som for etablerte filmskapere og filmmiljø i Norge.

Under festivalen avholdes flere ganger daglig samtaler mellom regissører, filmenes stab, produsenter, representanter for filmbransjen og publikum. For Kortfilmfestivalen er det viktig å bygge bro og overføre kompetanse mellom generasjonene som et ledd i å utvikle norsk film.

Konkurransen for internasjonal kortfilm trekker også filmskapere fra resten av verden til Grimstad og festivalen ønsker å legge til rette for at det knyttes kontakter mellom det norske og det internasjonale filmmiljøet. Kortfilmfestivalen er Norges nest eldste filmfestival og arrangeres hvert år i sørlandsidylliske Grimstad.

Meld deg på her

 

 

 

  • Last Updated: 12/09/2022
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ons d. 7. juni 2023

tor d. 8. juni 2023

fre d. 9. juni 2023

lør d. 10. juni 2023

søn d. 11. juni 2023

See All
Kortfilmfestivalen 2023
Your Recently Viewed Pages