Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

invalid widget [plugins_social_instagram_user_media] []
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder GRIMSTAD

Vinterfestspill på Agder: Åpningskonsert i Grimstad

Overview

Velkommen til åpningskonsert med verdensledende utøver innen klassisk musikk!

Velkommen til en uke med klassisk musikk!

4. til 8. januar 2023 inviterer Klassisk i sentrum for første gang til en uke med mesterklasser på sørlandet. Et knippe verdensledende utøvere og pedagoger samles i Agder for å møte publikum og å veilede unge musikere fra hele verden. I samspill med Savonlinna Music Academy i Finland og Virtuouso & Belcanto festival i Lucca, Italia tar KIS et nytt steg i arbeidet med å bygge et høykvalitativt tilbud av (hovedsaklig klassisk) musikk for publikum på Agder. Dette gjør også at vi får besøk av flere titalls studenter fra hele verden med mål om å lære av våre tilreisende mestere. Gjennom samarbeid med kulturskoler, videregående skoler, universitet, kirker og kulturhus håper vi å kunne sette et tydelig avtrykk i regionen. Publikum vil møte tilreisende artister på høyeste nivå alene eller sammen, tidvis også i samspill med deler av det aktive kulturlivet som allerede finnes i regionen.

På åpningskonserten finner det første storslagne møtet med publikum sted. Programinnholdet er en mix av innslag med våre tilreisende supermusikere og våre supertalenter. Alt føyes sammen av festivalens kunstneriske leder, Jan Bjøranger.

Les mer og bestill billetter her.

  • Last Updated: 25/10/2022
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

ons d. 4. januar 2023 19:00

See All
Vinterfestspill på Agder: Åpningskonsert i Grimstad
Your Recently Viewed Pages