Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway
Southern Norway Agder FLEKKEFJORD

Magnus Bokn // Konsert // Julebokn

Overview

Magnus Bokn har de siste årene blitt et kjent navn for mange. Nå er han aktuell med Norges råeste juleturné!? Sterkt preget av countrysjangeren tar han deg med på en reise gjennom kjente og kjære julesanger, men byr også noen friske pust du kanskje ikke har hørt før. Etter flere TV-opptredener de siste årene, og sist sett i finalen i Melodi Grand Prix 2020 med låta «Over the sea», har han rukket å sette tydelige spor og finne sin plass i musikknorge. Nå har tiden kommet for å møte folket på en annen måte enn gjennom TV-skjermen og han presenterer dermed JuleBokn 2021! ?16 byer og tettsteder står på menyen og med musikere fra øverste hylle i ryggen kan han ikke annet enn å love deg en julekonsert du sent vil glemme.? Den _ dese

Magnus Bokn har de siste årene blitt et kjent navn for mange. Nå er han aktuell med Norges råeste juleturné!?

Sterkt preget av countrysjangeren tar han deg med på en reise gjennom kjente og kjære julesanger, men byr også noen friske pust du kanskje ikke har hørt før.

 

Etter flere TV-opptredener de siste årene, og sist sett i finalen i Melodi Grand Prix 2020 med låta «Over the sea», har han rukket å sette tydelige spor og finne sin plass i musikknorge.

Nå har tiden kommet for å møte folket på en annen måte enn gjennom TV-skjermen og han presenterer dermed JuleBokn 2021!

?16 byer og tettsteder står på menyen og med musikere fra øverste hylle i ryggen kan han ikke annet enn å love deg en julekonsert du sent vil glemme.?

Den _ desember kommer han til _____ for å lodde julestemningen på en måte du aldri før har vært vitne til!?

  • Last Updated: 25/10/2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

tir d. 30. november 2021

See All
Magnus Bokn // Konsert // Julebokn
Your Recently Viewed Pages