x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Erlend Ropstad

Overview

Erlend Ropstad er aktuell med ny musikk og kommer selvsagt tilbake til KRS!

Med en låt-katalog av de sjeldne og et band på full tenning, blir dette en klubbkonsert vi kommer til å huske lenge. Erlend Ropstad har blitt møtt med stormende jubel og strålende kritikker for praktisk talt alt han har vært borti de siste årene. Det har gått gjetord om de energiske konsertene hans på festivaler og konsertscener fra Alta i nord til hjembyen Kristiansand i sør. Anmeldere har beskrevet konsertene hans som saliggjørende, og da pandemien satte en effektiv stopper for store forsamlinger, ble det rapportert at Ropstad fort kunne få to hundre mennesker til å juble så de høres ut som to tusen.

Albumet Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille fra 2021 fikk terningkast 6 i Dagsavisen, Dagbladet og NRK Sørlandet, og ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og rikelig med radiospilling. Ropstads reflekterende og trygge personlighet, i kombinasjon med kompromissløs låtskriving i den høye og tunge delen av rock, gjør at han stadig omtales som en av de fremste eksponentene av norsk rock.

I april kan Ropstad ta hjem en Spellemannspris i kategorien rock for Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille, nærmest samtidig som han slipper sitt nye album, Gleden & Sorgen (29.april 2022), hvis tittelspor spiller seg varm på radio i disse dager.

Vi ser frem til å huse Erlend Ropstad, hans rykende ferske album og resten av hans utømmelige katalog på Kick!

Konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00
Varighet : 90 min

Servering :
Øl / Vin

Aldersgrense : 18
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst : Alle busser og tog stanser i Kvadraturen (sentrum) med kort gangavstand til Kick Scene
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside
Artistens nettside
Video
Spotify
Facebook

  • Last Updated: 05/10/2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør d. 8. oktober 2022 20:00

See All
Erlend Ropstad
Your Recently Viewed Pages