x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Highasakite

Overview

Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene som Highasakite. De har sin helt egne musikalske sound, som de på mektig vis formidler med overbevisende genuinitet og særegenhet. Bandets kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver Highasakite-konsert til en unik opplevelse. Etter en forrykende festivalsommer under åpen himmel er bandet klare for å ta med seg magien under tak og inn til oss i KRS i høst!

Highasakite har hatt et travelt konsert-år med sitt nyeste og svært kritikerroste album, Mother, som nytt tilskudd til den allerede hitspekkede set-lista. NRK P3 bedyrer at bandet «...har vært med på å definere lydbildet til en hel generasjon» og Dagsavisen skriver at Mother er et album som «...tar vare på det som er blitt varemerket til Highasakite; fengende popmusikk, framført med eksentriske trekk som skiller dem ut fra mengden». Aftenposten fremhever Ingrid Helene Håviks «låtskrivertalent som ledestjerne» samt Trond Bersus produksjon, og understreker bandets posisjon som et av landets sterkeste popband. Lovordene har heller ikke vært få etter sommerens festivalopptredener, der blant annet Adresseavisen omtalte Highasakite som «Mesterlig!» og at de «leverte et liveshow av de sjeldne».

Vi gleder oss!

Konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00
Varighet : 150 min

Servering :
Øl / Vin

Aldersgrense : 18
Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst : Alle busser og tog stanser i Kvadraturen (sentrum) med kort gangavstand til Radisson Blu Caledonien Hotel.
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Arrangørens nettside
Artistens nettside
Video
Spotify
Facebook

  • Last Updated: 05/10/2022
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tor d. 17. november 2022 20:00

See All
Highasakite
Your Recently Viewed Pages