x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Palmesus Junior

Overview

Torsdag 29. juni fylles Bystranda med en rekke store artister, underholdning, aktiviteter og strandleker og hele familien er invitert!

Palmesus Junior er strandfesten for hele familien. Programmet utformes for at du kan ta med deg store og små; Tidlig pa? dagen er programmet tilpasset de minste med leker, overraskelser, aktiviteter, tivoli, bading, iskrem og tilpasset underholdning fra scenene. Utover ettermiddagen og kvelden starter de store artistene pa? hovedscenen og stemningen øker frem til det hele avsluttes i en eksplosiv finale – akkurat som pa? selve Palmesus!

Palmesus åpner dermed igjen dørene til det mest spektakulære og påkostede området noensinne slik at også? de under 18 a?r kan fa? sin egen strandfest. I tillegg bygges Norges største tivoli i Tresse med et helt splitter nytt gigantisk pariserhjul og nok attraksjoner for å totalt sett skap tidenes drømmedag. Nytt av året er at Aquarama Badeland blir inkludert i billetten, her skal vi transformere badelandet til et gigantisk pool party for barn og unge.

Artister og flere spennende nyheter kommer i løpet av 2023.
Arrangementet er rusfritt og har fri aldersgrense.

Åpningstider er kl 12:00 – 22:30.

Palmesus Junior på facebook
Alt om Palmesus Junior 2023 på palmesusjunior.no

Kollektivtransport: www.akt.no

Billettene blir sendt ut i løpet av juni 2023

  • Last Updated: 06/01/2023
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

tor d. 29. juni 2023 12:00

See All
Palmesus Junior
Your Recently Viewed Pages