x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Sommeravslutning i Kristiansand på Fullriggeren Sørlandet

Overview

Hvor er det bedre å samle ansatte enn på et fjordcruise med fullriggeren Sørlandet?

Turen går på byfjorden og underveis disker vi opp med skalldyr og godt drikke og legger alt til rette for en sommeravslutning dere sent vil glemme. Det er sommer på Sørlandet og det blir feststemning i den lyseblå sommerkvelden.

Vi har god plass og dere deler opplevelsene med andre bedrifter og slipper å leie hele skuta.

Pris: 995.- pr. person.

Les mer og bestill plass på: fullriggeren.no.

Om Fullriggeren Sørlandet
Fullriggeren Sørlandet er verdens eldste operative fullrigger. Skipet ble bygget i 1927 og har sommeren 2021 Kristiansand som havn.

Som det første norske skoleskipet krysset «Sørlandet» Atlanterhavet i 1933 og gikk til Chicago hvor hun var det norske innslaget på utstillingen «A Century in Progress». Sommeren 2015 etablerte stiftelsen «Fullriggeren Sørlandet» en videregående skole med navn A+ World Academy. Skolen er studiespesialiserende på videregående nivå og elevene undervises i Advanced Placement fag. Elevene er med Sørlandet på tokt over hele verden.

SS «Sørlandet» er byggenummer 1 fra Høivolds Mek. Verksted i Kristiansand. Sørlandet er det første norskbygde seilskipet i stål bygd som skoleskip. Skipet er 210 fot langt (64,2 m), en tremastet fullrigger (opprinnelig uten motor). Skipet ble sjøsatt 10. mai 1927.

  • Last Updated: 17/12/2021
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ons d. 22. juni 2022

See All
Sommeravslutning i Kristiansand på Fullriggeren Sørlandet
Your Recently Viewed Pages