Due to the coronavirus, businesses may have changed opening hours. See the companies website for more info. Information about the Coronavirus situation in Norway
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder KRISTIANSAND

Dyreparken Bobilcamp

  • +47 97059700
  •  /  km From You
Overview
Details

Dyreparken Bobilcamp åpner onsdag 1. juli 2020, og ligger idyllisk til ved Grashavet midt i smørøyet mellom Dyreparken Safaricamp og sjørøverhotellet Abra Havn. Med kun 400 meter fra inngangen til parkene og så nær sjørøverlivet at gjestene praktisk talt kan lukte kruttet fra kanonene.

Bobilcampen i Dyreparken i Kristiansand har plass til 30 bobiler med tilgang til strøm og vannstasjon, og har sol fra morgen til sen kveld.

Innbookingen er enkel; når gjester kjører inn i området registrerer Dyreparken skiltnummeret automatisk.

- Sommeren i år blir annerledes for de fleste av oss, og vi har sett et økende behov for ren bobilcamp spesielt denne sesongen. Byen vår har ikke et slikt tilbudet i dag, og dette er noe vi ønsket å gjøre noe med. Området er selve indrefileten med hensyn til plassering, og ligger i umiddelbar nærhet til alle våre univers og begge parker. Vi håper at tilbudet vil bli godt mottatt av våre gjester, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken B. Schjøtt.

Pris fra 1. juli til 8. august 2020 er 525 kroner per døgn, og i perioden fra 9. august til 11. oktober 2020 koster det 325 kroner i døgnet.

Pris inkluderer strøm og vannstasjon.


  • Last Updated:
  • Source: Visit Kristiansand

Overnatning

Hotelfaciliteter
  • Konferencefaciliteter
Green Travel
The Dyreparken Bobilcamp has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages