x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
or search all of Southern Norway

Southern Norway Agder ARENDAL

TrollPark Hove

  • Hoveveien 100, Arendal
  • +47 37931177
  •  /  km From You
Overview

Få deg et skikkelig adrenalinkikk høyt oppe mellom trærne på Hove i den nye klatreparken på Hove utenfor Arendal!

TrollPark Hove holder til høyt oppe i trærne ved Hove Leirsenter, ca 8 km fra Arendal. Dette er en helt ny klatrepark med 6 forskjellige ruter med 16 ziplines, 3 barneruter (minimumshøyde 120 cm) og spennende utfordringer for store og små.

Trollpark Hove har et spennende produkt som er ideelt for både store og små. En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne i. Trollpark Hove har benyttet et kontunierlig og moderne sikkerhetssystem som gjør det hele veldig enkelt og trygt.

Klatreparken består av seks ruter, hvor hver rute har varierende vanskelighetsgrader og forskjellige høydenivåer over bakken. Hele parken er en kombinasjon av godt utformede og konstruerte utfordringer, inkludert flere zipline, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter.

Trollpark Hove har tre ruter for barn over 120cm, hvis du er over 140cm kan du prøve alle 6 rutene. Aktiviteten er populær for skoleklasser, familier, vennegjenger og ungdomsgrupper. Parken er åpen hver dag på sommeren og tilgjengelig for både grupper og individuelle.

Turer til klatreparken kan kombineres med bading i sjøen eller en gåtur i den flotte Nasjonalparken. TrollPark Hove tilbyr gratis parkering og sanitæranlegg på området.

Vi anbefaler online bestilling for Trollpark Hove. Eller om ønskelig, ta direkte kontakt med TrollAktiv.

Sesong: april til oktober.

TrollParks er en betegnelse på 3 forskjellige og spennende Klatreparker på 3 ulike steder i Sør-Norge. Alle parkene bruker det samme utstyret som er av den beste kvalitet på markedet. I tillegg har alle parkene den samme høye standarden på sikkerhet, kvalitet og trening/opplæring.

Parkene dekker alle internasjonale sikkerhetskrav og er bygget med de aller beste materialer og sikkerhetssystemer.

“Safe action, Serious fun”

Hver park tilbyr utfordringer og spenning av beste kvalitet.

TrollAktiv på Evje har en mengde andre aktiviteter i tillegg til overnatting i hytter eller lavvoer. Skogsprett i Sandnes har en helt unik Nettpark i tillegg til en spennende Klatrepark. Hove Klatrepark er like utenfor Arendal sentrum og har en fantastisk beliggenhet like ved sjøen.

NYHET: Nå tilbys også lasertag, nattklatring og escape room.

 


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages