Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder BYKLE

Hovden Hytteformidling

  • Hovden Alpinsenter, Bykle
  • +47 37939403
  •  /  km From You
Overview
Details

Hovden Hytteformidling leier ut privateide hytter og leiligheter sentralt på Hovden. Kontor med nøkkelutlevering er på Hovden Alpinsenter.

Sentralt på Hovden finner du våre hytter og leiligheter av forskjellige typer, standard og beliggenhet. Hyttene er privateide og har alle sin individuelle stil, innredning og fasiliteter. Det finnes hytter med seks til fjorten senger. Samtlige hytter har selfølgelig både toalett, dusj og oppvaskmaskin. Men en del er utstyrt med både boblebad og sauna. Det er selvfølgelig også mulig å kjøre helt frem til hyttene.

Hovden er en nydelig plass både om vinteren og om sommeren. Gjester som kommer hit om vinteren, er aktive enten med å gå lange turer på langrenn, stå i alpinbakken, danse på Offpiste eller bade i Badeland. Det brede tilbudet på Hovden gjør det mulig for familier, voksen og barn å finne noe å gjøre. Det er derfor et optimalt tilbud for deg som ønsker en ferie på Hovden.

Hyttene ligger fint plassert rundt omkring på Hovden, enten du ønsker å bo nærme alpinsenteret, sentrum, Hovden Badeland eller langrennsløypene.

Nøkkel ut- og innlevering skjer i resepsjonen på velkomstsenteret ved Hovden Alpinsenter.

Det tilbys også utvask av hyttene som leies ut, slik at du kan slippe å stresse og bruke tid på dette. Da kan du heller bruke dagen til det du måtte ønske.

Da ingen hytter er like, vil vi anbefale å sjekke hjemmesiden for å finne en hytte som passer akkurat for deg. Hyttenes tilgjengelighet og pris vises online.


  • Last Updated:
  • Source: Setesdal

Generelt

Aldersgrænse
  • 23 år
  • onsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages